top of page
Søk

Fra ergoterapi til Ovddos

Ovddos har fått en ny medarbeider og det er Máret Risten Eira Karlsen som tidligere har jobbet som ergoterapeut i Guovdageainnu suohkan - Kautokeino kommune.


Máret Risten startet i jobben 7. august og hennes stillingstittel er prosjektkoordinator. Hun vil i hovedsak jobbe med å behandle tilskuddssøknader og samtidig bistå i andre prosjekter som Ovddos har i porteføljen.


Máret Risten har helsebakgrunn og har lenge jobbet som ergoterapeut, siste 3,5 årene i Kautokeino kommune. Før hun og familien flyttet fra Alta til Kautokeino for tre år siden, jobbet hun som ergoterapeut i over ti år hos Helsepartner Rehabilitering. Máret Risten har vokst opp i Kautokeino og kommer fra en reindriftsfamilie.


- Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, men ergoterapeuten i meg vil nok følge meg uansett hva jeg jobber med og jeg brenner for at samfunnsdeltakelse, tjenester og tilbud skal være tilgjengelige for alle uansett funksjon, sier Máret Risten.


Máret Risten synes at det er viktig at Ovddos er synlig og at folk i Kautokeino har eller får kjennskap til mulighetene som finnes i dette viktige arbeidet.


Vi er glad for å få Máret Risten i Ovddos-teamet og håper hun vil trives i jobben.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page