top of page
Søk

Prosjektleder for ressurs- og rådgivningssenteret i reindrift er ansatt

Vi er veldig glad for at vi nå har ansatt en meget dyktig person, Marja Elise M. Hætta Eira til rollen som prosjektleder for prosjektet ressurs- og rådgivningssenter for reindrift i Kautokeino. Hun starter i jobben 1. mai 2021.

Marja Eira har jobbet som leder av lokalkontoret i Nav Kautokeino i 11 år og er også utdannet lærer. Hun kjenner til reindriftsnæringen veldig godt da hun selv har jobbet i reindrifta hele livet sammen med sin familie og har et stort engasjement i utvikling av reindriftsnæringen fremover.


Hun kommer til å ha en ledende rolle i det strategiske og operative arbeidet med å få senteret etablert i en permanent ordning etter at dette 3-årige pilotprosjektet er gjennomført.


- Jeg gleder meg til å begynne å jobbe for reindriftsnæringen og ikke minst å hjelpe distriktene som vil være med i prosjektet. Har ikke ditt distrikt meldt interesse enda så anbefaler jeg å ta kontakt med Ovddos allerede nå. Nå har det vært nok fokus på utfordringer i næringen, heretter skal vi kun fokusere på det positive og de utrolige utviklingsmulighetene vi har i reindriftsnæringen, sier Eira.


Vi ønsker Marja velkommen i omstillingsteamet og ønsker henne lykke til med prosjektet.

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page